سرویس‌های خبری
شناسه خبر : 30590
تاریخ انتشار : 1400/10/14 13:02

عطاءالله‌ امیدوار درگذشت



عطاءالله‌ امیدوار، معمار، فیلمساز، نقاش، عکاس، خواننده و نوازنده در ۷۵ سالگی درگذشت.

به گزارش تجسمی آنلاین، عطاالله‌امیدوار سال ۱۳۲۵ در بافت کرمان به دنیا آمد و تحصیلات دوره متوسطه را در مدرسه دارالفنون تهران گذراند. نخستین رشته هنری که به آن پرداخت موسیقی و آواز بود که از کودکی به آن گرایش داشت و مقام نخست آواز در دبیرستان‌های کشور را به دست آورد. او رشته معماری را در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران گذراند و سپس از دانشکده معماری بوزار فرانسه با درجه دکترا فارغ‌التحصیل شد.

امیدوار در این سال‌ها همچنان به فعالیت‌های موسیقی می‌پرداخت و امکان همکاری با برنامه گل‌ها را به دست آورد. او علاوه بر نواختن تار و سه‌تار، به خواندن اذان در دستگاه‌های مختلف موسیقی ایرانی نیز پرداخت و اذان‌هایی را با استناد به شیوه‌های آوازی در دستگاه‌های نوا، همایون و چهارگاه ضبط کرد.

او در زمینه ساخت فیلم‌های کوتاه نیز تجربیاتی داشت و نمونه‌هایی از آثارش در سینما تک موزه هنر‌های معاصر تهران، خانه هنرمندان و… به نمایش درآمد. ‌امیدوار فعالیت در زمینه نقاشی را از حدود سال ۸۰ آغاز کرد و چند نمایشگاه از نقاشی‌های دیجیتالی او در ایران و پاریس برگزار شد. او همچنین در حوزه عکاسی فعال بود و آثار خود را در چند نمایشگاه ارائه کرد.

کلید واژگان
نظرات
شما اولین نظر دهنده باشید.

نظر شما






کلیه حقوق این سایت برای تجسمی آنلاین محفوظ است
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 85173
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2019 www.‎TajasomiOnline.ir‎, All rights reserved.
Powered by www.dorweb.ir