سرویس‌های خبری
شناسه خبر : 31653
تاریخ انتشار : 1400/12/01 08:06

نمایش پیکره هایی از چوب و سفال



نمایشگاه پیکره‌های تلفیقی سفال و چوب از امروز شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ در محل ساختمان مرکزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افتتاح شد.

به‌ گزارش تجسمی آنلاین به‌ نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در این نمایشگاه آثاری از محمد شمس هنرمند ساوه‌ای به نمایش درآمده و تا روز چهارشنبه ۴ اسفند ماه جاری ادامه دارد.

در این نمایشگاه آثاری از این هنرمند صنایع‌دستی به نمایش گذاشته شده و هدف اصلی برگزاری این نمایشگاه معرفی صنایع‌دستی به دوست‌داران این هنر و آشنایی با پیکره های تلفیقی سفال و چوب است.

علاقه‌مندان از ساعت ۸ الی ۱۴ می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه به ساختمان مرکزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به آدرس خیابان آزادی تقاطع بزرگراه یادگار امام (ره) مراجعه کنند.

نظرات
شما اولین نظر دهنده باشید.

نظر شما






کلیه حقوق این سایت برای تجسمی آنلاین محفوظ است
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 85173
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2019 www.‎TajasomiOnline.ir‎, All rights reserved.
Powered by www.dorweb.ir