سرویس‌های خبری
شناسه خبر : 56154
تاریخ انتشار : 4 ساعت 51 دقیقه پیش

شب حراج کریستیز در تسخیر مونه



آخرین چکش حراج در اولین شب حراج کریستیز نیویورک به اثر تاریخی و بی‌نظیر «مردم در آسمان، گرگ و میش» اثر کلود مونه اختصاص پیدا کرد.

به گزارش تجسمی آنلاین، پس از یک رقابت تقریباً پنج دقیقه‌ای برای پیشنهاد قیمت این اثر به قیمت ۴۳ میلیون دلار آمریکا به فروش رفت. این قیمت، رکورد جدیدی برای هر یک از آثار مونه در مجموعه «صنوبرها» بود.

در ادامه این حراج آثار برجسته پیکاسو و دکونینگ در یک سالن حراج مملو از جمعیت فروخته شد، و همچنین «ترکیب‌بندی با صفحه قرمز بزرگ، خاکستری مایل به آبی، زرد، سیاه و آبی» اثر موندریان که ۴۷.۶ میلیون دلار آمریکا قیمت داشت و در صدر حراجی عصر قرار گرفت.

یکی از آثار برجسته حراج عصر قرن بیستم، شاهکار مارک روتکو در سال ۱۹۵۱، «شماره...»  «۴ (دو اثر غالب) [نارنجی، آلویی، مشکی]» برترین اثر هنری از خانه باس بود، انتخابی تک‌مالکانه از خانه آن و سید باس در فورت ورث که توسط پاول رودولف طراحی شده بود.

این شب شاهد اجرایی باورنکردنی از سورئالیست‌های زن بود و رکوردهای جدیدی برای هنرمندان به نام‌های رمدیوس وارو و دوروتیا تنینگ ثبت شد.

نظرات
شما اولین نظر دهنده باشید.

نظر شما






کلیه حقوق این سایت برای تجسمی آنلاین محفوظ است
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 85173
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2019 www.‎TajasomiOnline.ir‎, All rights reserved.
Powered by www.dorweb.ir