سرویس‌های خبری
شناسه خبر : 57218
تاریخ انتشار : 1404/05/19 07:30

واکنش مدیر تجسمی وزارت ارشاد به خبر حذف ایران از سیته



مدیر کل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد گفت:‌ موضوع سیته رها نشده و تیمی متشکل از اداره‌کل هنرهای تجسمی، موزه هنرهای معاصر، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و وزارت امور خارجه در حال پیگیری است.

به گزارش تجسمی آنلاین، در طول چند روز گذشته حذف ایران از شهرک بین‌المللی هنر پاریس «سیته» یکی از مهمترین خبرهای هنری بود که واکنش‌های مختلفی را به دنبال داشت.

مدیر کل دفتر هنرهای تجسمی با رد اصل این خبر و تاکید بر این نکته که «طی سنوات قبل، هنرمندان زیادی از ایران در سیته حضور یافته‌اند»، گفت:‌ موضوع سیته رها نشده و تیمی متشکل از اداره‌کل هنرهای تجسمی، موزه هنرهای معاصر، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و وزارت امور خارجه در حال پیگیری است. مکاتبات و جلسات حضوری ادامه دارد و رایزن فرهنگی ایران در فرانسه نیز، فعالانه در این روند مشارکت دارند.

مجتمع فرهنگی سیته فرانسه، یکی معتبرترین رزیدنسی‌های هنری جهان و مجمعی عمومی برای هنرمندان بود؛ محلی ایران تنها برای عدم پرداخت ۲۰۰ هزار یورو و البته عدم مدیریت درست آن را از دست داد.

بر اساس اطلاع رسانی برخی پایگاه های خبری پس از نزدیک به شش دهه حضور مستمر در یکی از معتبرترین رزیدنسی‌های هنری جهان، نام ایران به‌طور رسمی از فهرست اعضای شهرک بین‌المللی هنر پاریس حذف شد. اتفاقی که شاید در ظاهر، یک مسأله اداری یا حقوقی به‌نظر برسد، اما در حقیقت، یک ضربه حیثیتی و استراتژیک به دیپلماسی فرهنگی ایران در سطح بین‌الملل است.

حذف ایران از سیته، نه بر اثر فشارهای بیرونی یا محدودیت‌های اقتصادی، بلکه با مجموعه‌ای از بی‌توجهی‌های مستمر، بی‌عملی مدیریتی و فقدان درک اهمیت نهادهای فرهنگی جهانی از سوی مسئولان رخ داد؛ سقوطی که سال‌ها زمان برد و در نهایت، بدون کوچک‌ترین واکنش رسمی، محقق شد.

 

کلید واژگان
نظرات
شما اولین نظر دهنده باشید.

نظر شما






کلیه حقوق این سایت برای تجسمی آنلاین محفوظ است
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 85173
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2019 www.‎TajasomiOnline.ir‎, All rights reserved.
Powered by www.dorweb.ir